Avontuurlijke realityserie waarin Bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan in het tropische Maleisië. meer

 • afleveringen
 • fragmenten
 • bonus materi…
 • vrienden_exp…
Er zijn geen video's in deze categorie
 • Avontuurlijke realityserie waarin veertien Bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan in het tropische Maleisië.

 • Aan de vooravond van de finale zijn er nog vier deelnemers op het eiland. Sommigen weten al wie een plek in de finale heeft, maar anderen nog niet… Welke verrassing heeft `Expeditie Robinson 2013´ nog voor hen in petto? Wie strijden er straks in de grootse finale van `Expeditie Robinson´?

 • De finale is in zicht en na 31 dagen maken de eilandbewoners zich op voor de ontknoping. Maar voordat het zover is, heeft Dennis nog een aantal loodzware proeven in de aanbieding waarin dit keer meer te winnen is dan immuniteit. Welke twist heeft Dennis nog voor hen in petto? En wie overleeft de allerlaatste eilandraad?

 • Nog zes deelnemers zijn verwikkeld in een barre strijd van honger en intriges op weg naar de Robinson-finale van 2013. Het gebrek aan voedsel en een allesbepalende tijdrovende proef lijkt het kamp steeds verder te verdelen in twee duivelse drie-eenheden. Welk geslepen drietal maakt een waterdicht masterplan voor de finale? Welk drietal overleeft? Maar vooral: wie is er nog te vertrouwen?

 • De meeste sluwe heren hebben het onbewoonde eiland al moeten verlaten. De vrouwen overwegen een complot op te zetten om een meerderheid te vormen. Maar kunnen zij zichzelf dan nog wel in de spiegel aankijken?

 • Het is tijd voor de meest spectaculaire proef van dit Robinson-seizoen: `Stairways to Heaven´. Op een immens hoge berg gaan de overgebleven expeditieleden tot het uiterste om immuniteit te behalen. De confrontatie met deze zware proef zorgt tijdens het spel al voor tranen. Ook op het eiland lukt het niet om de emoties te bedwingen. Gelukkig niet alleen van vermoeidheid en teleurstelling, want op winnaarseiland zijn er beelden te zien van vriende…

 • Na het bombardement van stemmen op de eilandraad van vorige week is er nogal wat uit te leggen aan elkaar. Waarom houdt geen van de VIPS zich aan de gemaakte afspraken? Voor een van de dames wordt het allemaal te veel en zij is van plan ermee te stoppen. Dat zou het wel eens heel gemakkelijk kunnen maken voor de andere expeditieleden, die helemaal niet naar huis willen. Wie zal het paradijselijk strijdtoneel moeten verlaten?

 • De zon is nog niet opgekomen op het nieuwe eiland van de VIPS en het is al duidelijk dat enkele heren een nieuw complot aan het beramen zijn. Gelukkig is er ook tijd voor ontspanning: de winnaars van de proef kunnen na weken voor het eerst genieten van hun eigen Robinson-spa. Maar al genietend op het winnaarseiland worden serieuze voorbereidingen getroffen voor een zinderende eilandraad. Met maar liefst 33 stemmen komt er een einde aan het avont…

 • Zit playmate Zimra nog altijd op Duivelseiland of heeft zij inmiddels plaats moeten maken voor een van de andere Robinson-vips? Na het laatste duel zullen we weten wie zich bij de anderen mag voegen. Vandaag is het eindelijk tijd voor de samensmelting. De tafels zijn gedekt; er staan tien stoelen klaar, maar wat hangt de Robinson-deelnemers nog boven het hoofd?

 • Na het onverwachte vertrek van een van de deelnemers is het tijd om de harmonie weer in de kampen terug te vinden. Met de samensmelting in zicht beginnen nu de zenuwen ook toe te slaan bij Jan, die zijn immuniteit binnenkort kwijt zal zijn. Zijn er nog andere manieren dan het winnen van een proef om het verblijf op een onbewoond eiland veilig te stellen? Is het alweer tijd voor nog een 'complotje' tegen een geliefde speler?

 • De eerste eilandraad na de mix zorgt voor een schok in het kamp. Hartverscheurend hoort een van de deelnemers hoe het spel is gespeeld. Het lijkt er dit jaar op dat de sterke spelers als eerste moeten vertrekken. Daar is het laatste woord nog niet over gezegd. Zimra overleeft nog altijd in haar eentje op het eiland, terwijl Robert en Paulien proberen de kampen tot een eenheid te brengen door tactiek, begrip en kookkunsten.

 • Het is tijd om te mixen; Robert Kranenborg en Paulien Huizinga verlaten eindelijk hun boomhut en overvallen Kamp Noord en Kamp Zuid met hun aanwezigheid. Na een herverdeling van de groepen, nemen 'kamp-oudsten' Paulien en Robert ieder op geheel eigen wijze de leiding. Daar is niet iedere VIP van gecharmeerd.

 • In kamp Zuid worden de vrouwen na een heftige nacht steeds closer, terwijl de mannen in kamp Noord zich proberen te gedragen als echte kerels. Maar wanneer ben je een echte kerel? Is dat als je de waarheid vertelt? Of kun je dat bij Robinson beter niet doen?

 • Met een expeditie zonder Belgen kan geen enkele Robinson-vip zich meer verschuilen achter zijn of haar nationaliteit. Een van de sterkste spelers komt hierdoor geheel onverwachts voor een zeer onaangename verrassing te staan. Niemand wil het eiland verlaten, of hebben we nu al te maken met de eerste vip die op wil geven? De spanningen leiden tot een hoog oplopend conflict met een bijzondere ontknoping van dit alles tijdens de eilandraad.

 • Expeditie Robinson gaat weer van start met een heftige openingsproef waarbij alle veertien Nederlandse vips meteen de kans lopen om de expeditie te moeten verlaten. De kandidaten moeten keiharde tactieken gebruiken om elkaar uit het spel te stemmen, want met het nieuwe stemsysteem zijn er geen immuniteitsmunten meer om op een andere manier het eigen hachje te redden. Daarnaast komen alle kandidaten voor een onaangename verrassing te staan.

 • Avontuurlijke realityserie waarin veertien Bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan in het tropische Maleisië.

© 2014 RTL Nederland / CLT-UFA S.A.
 • Inloggen

Zenders

Geen gegevens
Geen gegevens
Geen gegevens
Geen gegevens
The Bold And The Beautiful
Goede Tijden, Slechte Tijden
Baantjer
CSI
Het Mysterie van
Hot Wheels
Vooruitkijken
Series
 • zaterdag 19 april
 • 2
 • heldere lucht, hier en daar bewolkt en lichte regen