Nieuws: de zomer van GTST

Door de maatregelen rondom het coronavirus is de jaarlijkse zomerstop van GTST iets eerder dan normaal gestart. Maar zet het alvast groots in je agenda, want 31 augustus zijn we terug met een gloednieuw seizoen.

Gelukkig hoef je ons tot die tijd niet helemaal te missen, want online zorgen we er de komende maanden voor dat jij niet zonder GTST komt te zitten! Vanaf vrijdag 5 juni kijk je naar 'Goede Tijden, Zomer Tijden', een talkshow in samenwerking met RTL Boulevard, waarin Froukje de Both elke week een van de huidige castleden en een oud-Meerdijker ontvangt. 

Dat is niet het enige. Met onze dertigste verjaardag in het verschiet, kun je deze zomer kennismaken met de rijke geschiedenis van GTST óf je geheugen opfrissen. Bij dertig jaar horen dertig seizoenen. Tien weken lang hebben we drie keer per week op onze website een seizoensamenvatting voor je klaarstaan.

Goede Tijden, Zomer Tijden is vanaf vrijdag 5 juni te zien op onze website, de website van RTL Boulevard en bij Videoland.

Seizoen 31 van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 31 augustus elke maandag tot en met donderdag te zien om 20.00 uur op RTL 4.